KATVIS

KAT-VIS is Linda Kater-Joostink. Linda heeft zich het vakmanschap van het werken met leer helemaal eigen gemaakt. Dit vakmanschap, samen met haar creativiteit, gevoel voor mode en de nieuwste trends, geeft haar de mogelijkheid haar droom waar te maken. Namelijk het creëren van mooie dingen die het dagelijkse leven leuker, fleuriger en gemakkelijker maken.

Sinds 2015 maakt Linda vanuit haar eigen studio in Lemselo, tassen en accessoires van leer. Elk KAT-VIS product is handgemaakt en daarmee uniek. Het gebruikte materiaal is leer dat in kleine oplages is ingekocht of afkomstig van eerder gebruikte producten.

De stijl van KAT-VIS producten is minimalistisch. Een echte KAT-VIS kan je herkennen door het unieke visje dat altijd ergens is verwerkt in de tas. Waar? Dat is iedere keer een verrassing. Zo weet alleen jij waar het cadeautje in je tas zit.

Voor de voering van de tassen put Kat-Vis uit haar grote collectie textiel. Textiel dat in de loop der jaren met zorg is uitgezocht en verzameld.

Wanneer het kan probeert KAT-VIS voor de voering van de tassen materialen her te gebruiken omdat Kat-Vis dit textiel een nieuwe toekomst gunt. We leven momenteel in een overvloed aan textiel. Waarom nieuw textiel inkopen als de prachtigste exemplaren al voorhanden zijn. Ieder stukje textiel zijn eigen ziel.